Čo sa stalo so strateným zlatom druhej svetovej vojny?
Čo sa stalo so strateným zlatom druhej svetovej vojny?

Video: Čo sa stalo so strateným zlatom druhej svetovej vojny?

Video: Čo sa stalo so strateným zlatom druhej svetovej vojny?
Video: Naď: Situácia na ukrajinských hraniciach je najhoršia od druhej svetovej vojny 2024, Smieť
Anonim

Yamashita poklad je zlato údajne ukradnutý v juhovýchodnej Ázii japonskou armádou počas WWII . Je pomenovaný po japonskom generálovi Tomoyuki Yamashita. Vrátane koristi zlato prúty a drahokamy v hodnote miliárd libier bol údajne vydrancovaný pod velením Jamašita v roku 1944.

Okrem toho, čo sa stalo so šou Stratené zlato druhej svetovej vojny?

V roku 1945, keď sa spojenecké sily blížili, japonské jednotky, ktorým velil notoricky známy japonský generál Yamashita, údajne pochovali majetok v r. poklad na Filipínach. Verí sa, že poklad zahrnuté zlato , drahokamy a neoceniteľné artefakty ukradnuté z mnohých národov.

Možno sa tiež opýtať, kto je rozprávačom strateného zlata z 2. svetovej vojny? Josh Gates

Podobne sa pýtame, bude 2. sezóna Strateného zlata z druhej svetovej vojny?

Už teraz, tam o druhom nie je ani slovo sezóna z Stratené zlato z 2. svetovej vojny . my bude v najbližších dňoch získame ďalšie podrobnosti o šou a my bude dajte vám vedieť, keď tím oficiálne potvrdí Stratené zlato 2. svetovej vojny sezóny 2 . Ak sa obnoví, očakáva sa, že sa bude vysielať približne v rovnakom čase v roku 2020.

Čo sa stalo merkers gold?

nacistický zlato (nem. Raubgold, „ukradnutý zlato ) je zlato údajne prevedené Nemeckom do zámorských bánk počas druhej svetovej vojny; predpokladá sa, že vykonala politiku drancovania majetku svojich obetí na financovanie vojny zhromažďovaním ulúpených aktív v centrálnych depozitároch.

Odporúča: