Letí Virgin do New Yorku?
Letí Virgin do New Yorku?

Video: Letí Virgin do New Yorku?

Video: Letí Virgin do New Yorku?
Video: 10 TIPU pro cestování do NEW YORKU 2024, Smieť
Anonim

Letenky do New Yorku . Či už hľadáte mrakodrapy, svetovú kuchyňu, kultúrny karneval alebo outdoorové dobrodružstvá, Letenky Virgin do New Yorku budú prepraviť vás ďaleko od tvoj denné rutiny. Lietať z Londýna a Manchestru do New York a objavte Big Apple s Virgin Atlantic dnes.

Tiež lietajú do New Yorku letecké spoločnosti Virgin?

USA Virgin Airlines udržiava svoje centrum v San Franciscu v Kalifornii, ale to robí neobmedzovať kde Virgin Airlines America cestuje po celých Spojených štátoch. Virgin Airlines USA muchy do Los Angeles, Las Vegas, Philadelphie, Seattlu, Portlandu, Chicaga, Bostonu, Dallas-Forth Worth, San Diego, New York Mesto a DC.

Niekto sa tiež môže opýtať, kam lieta Virgin Atlantic z NYC? Prevádzkuje spoločnosť Virgin Atlantic Airways Limited

Krajina Mesto Letisko
Spojené štáty Mesto New York Medzinárodné letisko Johna F. Kennedyho
Newark Medzinárodné letisko Newark Liberty
Orlando Medzinárodné letisko Orlando
San Francisco Medzinárodné letisko San Francisco

Tiež vedieť, lieta Virgin Australia do New Yorku?

Všetky Virgin Australia lety do New Yorku odlietajú z terminálu 1 letiska v Sydney, ktorý má širokú škálu zariadení, ktoré vyhovujú všetkým cestujúcim. Vymeňte Harbour City za Big Apple. Kniha lety zo Sydney do New York s Virgin Australia teraz.

Letí Virgin z Gatwicku do New Yorku?

panenský sa spúšťa Gatwick – New York JFK dňa 21. mája 2020 let odchádza Gatwick o 12:55 a príde New York o 15:40; prichádzajúci odchádza o 19:30 a do Londýna prichádza o 7:50. (Bolo to v roku 1991 panenský Atlantik naposledy odletel z Gatwick do New Yorku !)

Odporúča: