Letí Delta do Phuketu?
Letí Delta do Phuketu?

Video: Letí Delta do Phuketu?

Video: Letí Delta do Phuketu?
Video: Летим на Пхукет. В Таиланд первый раз. Покупаем квартиру на Пхукете 2024, Október
Anonim

Delta Letecké spoločnosti Let Ponuky pre Phuket Medzinárodné letisko

Môžete ich nájsť veľa lety od Phuket Medzinárodné letisko do obľúbených domácich a medzinárodných destinácií cez najobľúbenejšie letecké spoločnosti.

Ak vezmeme do úvahy toto, ktoré letecké spoločnosti lietajú na Phuket?

letecké spoločnosti že letieť na Phuket . Skyscanner vám to umožňuje do nájsť najlacnejšie letenky do Phuketu (zo stoviek letecké spoločnosti vrátane Thai Airways, Emirates, ANA (All Nippon Airways)) bez toho do zadajte konkrétne dátumy alebo dokonca destinácie, vďaka čomu je to najlepšie miesto do nájsť lacné lety pre váš výlet.

Okrem vyššie uvedeného, môžete letieť priamo na Phuket? Thomson Airways je jedinou leteckou spoločnosťou, ktorá poskytuje priame lety z Londýna do Phuket . lety odlet z londýnskeho letiska Gatwick. Londýnsky Gatwick je rozdelený medzi severný a južný terminál. Thomson Airways lety do Phuket odchádzať zo Severného terminálu.

Keď to vezmeme do úvahy, kto lieta priamo na Phuket?

Emirates (cez Dubaj), Katar (cez Doha), Etihad (cez Abu Dhabu), Singapur letecké spoločnosti (cez Singapur) a Cathay Pacific (cez Hong Kong). priamy (ale nie nepretržite ) lety do Phuket z Manchestru; to znamená, že ak si zarezervujete jednu letenku, vaša batožina prejde priamo do vašej konečnej destinácie v každom smere

Letí Delta do Thajska?

Delta Letecké spoločnosti Letenky do Thajska Travelocity s hrdosťou ponúka skvelé ponuky Delta Letecké spoločnosti lety k mnohým populárnym Thajsko destinácií. Poskytujeme bezplatné 24-hodinové zrušenie a širokú škálu let trasy, aby ste si mohli s istotou rezervovať ďalšiu cestu.

Odporúča: