Ako získam kópiu svojej karty Oregon Food Handlers?
Ako získam kópiu svojej karty Oregon Food Handlers?

Video: Ako získam kópiu svojej karty Oregon Food Handlers?

Video: Ako získam kópiu svojej karty Oregon Food Handlers?
Video: Как получить карточку обработчика еды 2024, Apríl
Anonim

Ak chcete získať a náhradná karta pre manipuláciu s potravinami budete musieť kontaktovať miestny úrad pre ochranu životného prostredia, kde ste pôvodne test absolvovali. Budú môcť vydať a duplikát karty za 5,00 dolárov. Ak ste absolvovali kurz online, budete musieť kontaktovať priamo poskytovateľa tvoj otázky/problémy.

Okrem toho, ako môžu pracovníci manipulujúci s potravinami kontaminovať potraviny?

Osoby manipulujúce s potravinami môžu kontaminovať potraviny keď: Kýchanie alebo kašeľ. Buďte v kontakte s chorou osobou. Dotknite sa čohokoľvek, čo môže kontaminovať ruky a neumývajte si ich. Majú príznaky ako hnačka, vracanie, alebo žltačka – zožltnutie očí alebo kože.

Navyše, kedy si musí pracovník manipulujúci s potravinami dvakrát umyť ruky? Pred začatím práce a pri vašej práci je potrebné dvakrát umyť ruky ruky prísť do kontaktu s telesnými tekutinami. Peniť ruky mydlom a teplou vodou na približne 20 sekúnd, opláchnuť a opakujte druhýkrát. Suché ruky papierovou utierkou alebo sušičom vzduchu. Baktérie ako baktérie a vírusy sú všade.

Po druhé, ako získam licenciu na manipuláciu s potravinami v NY?

New York Obyvatelia: Vlak zadarmo - plaťte až po prejdení. Ste len 3 krátke kroky od vás získanie schválený vaším štátom Newyorskí manipulátori s potravinami kartu a certifikát. Proces je jednoduchý!

Ak chcete stiahnuť a vytlačiť kartu a certifikát:

  1. Absolvujte kurz.
  2. Absolvujte test.
  3. Vykonať platbu.

Kedy si musí pracovník manipulujúci s potravinami umyť ruky?

Po kašľaní, kýchaní, použití vreckovky alebo vreckovky, fajčení, jedení alebo pití. Pred prípravou potravín alebo si navliecť rukavice. Po dotyku častí ľudského tela (okrem čistých rúk alebo ruky ). Počas jedlo príprava pri prechode z práce so surovým mäsom a rybami na priamu spotrebu potravín.

Odporúča: