Mali by ste odhaliť svoju Batnu?
Mali by ste odhaliť svoju Batnu?

Video: Mali by ste odhaliť svoju Batnu?

Video: Mali by ste odhaliť svoju Batnu?
Video: Как перестать ковырять кожу и выдергивать волосы за 4 шага 2024, Smieť
Anonim

Ak dohoda nie je lepšia ako vaša BATNA potom Mal by si znovu otvoriť rokovania. Preto je dôležité zlepšovať sa vaša BATNA kedykoľvek je to možné. Ak vy mať silné jeden , to stojí za to odhaľujúce to do tvoj protivník. Ak vy mať slabý jeden , je však lepšie ponechať tento detail skrytý.

Len tak, aká je výhoda určenia vašej Batny?

Dôležitosť BATNA Nikdy nie je múdre vstúpiť a seriózne vyjednávanie bez vedomia vaša BATNA . Hodnota vedieť tvoj najlepšia alternatíva k a dohodnutá dohoda je, že: Poskytuje alternatívu, ak rokovania zlyhajú. Poskytuje vyjednávaciu silu.

Okrem toho, čo je Batna a watna v rokovaní? BATNA predstavuje najlepšiu alternatívu k dohodnutej dohode. WATNA je najhoršou alternatívou k dohodnutej dohode.

Tiež sa pýtali, čo znamená skratka Batna a prečo je dôležité byť úspešným vyjednávačom?

Krok 1 z 3. BATNA znamená „Najlepšia alternatíva k dohodnutej dohode“. Je to alternatíva k a vyjednávač keď nezostáva žiadna iná možnosť nájsť víťazný výsledok v rokovaní.

Aké zručnosti potrebujete, aby ste boli dobrým vyjednávačom?

Efektívny vyjednávači majú medziľudské zručnosti na udržanie dobrých pracovných vzťahov s tými, ktorí sú do toho zapojení vyjednávanie . Vyjednávači s trpezlivosťou a schopnosťou presvedčiť ostatných bez použitia manipulácie dokážu udržať pozitívnu atmosféru aj počas ťažkostí vyjednávanie.

Odporúča: