Môžem prejsť z jedného bytového úradu na druhý?
Môžem prejsť z jedného bytového úradu na druhý?

Video: Môžem prejsť z jedného bytového úradu na druhý?

Video: Môžem prejsť z jedného bytového úradu na druhý?
Video: ЯЖЕМАТЬ ИЗ РОССИИ ПРОТИВ ТАТУ. ЯЖЕМАТЬ ИСТОРИИ РЕДДИТ 2024, Smieť
Anonim

Tvoj bytový úrad môže byť schopný prenos ty tiež ďalší byt za nasledujúcich okolností: Vážne podmienky: Vo vašom byte sú podmienky, ktoré predstavujú a vážne ohrozenie bezpečnosti vašej rodiny.

Potom môžem previesť verejné bývanie?

Prevody verejného bývania môžu trvať až šesť mesiacov alebo dlhšie v závislosti od dostupnosti porovnateľne veľkej jednotky na bezpečnom mieste. Verejné bývanie nájomníci musia naďalej platiť nájomné za svoje byty NYCHA, keď čakajú na svoje prenos , aj keď žijú v útulku alebo inde.

Možno sa tiež opýtať, môže byť oddiel 8 prevedený na iného člena rodiny? Nie. Poukaz musíte ukázať majiteľovi iba ako dôkaz, že ste oprávnení hľadať a Sekcia 8 jednotka. Nemali by ste dávať svoje Sekcia 8 poukážka komukoľvek. Poukážky sú neprenosné.

Môžem v tomto smere prejsť z jedného zastupiteľstva do druhého?

Nájom prenos je, keď sa prihlásite hýbať sa do ďalšie zastupiteľstvo alebo majetok bytového družstva. Zvyčajne musíte ísť na čakaciu listinu na a prenos . To je rôzne na burzu, kde nájdete ďalšie zastupiteľstvo alebo nájomcu bytového družstva, s ktorým si vymeníte svoj dom.

Môžete preniesť Nycha do iného štátu?

Ak vy mať oddiel 8, vy môže byť schopný prenos do iný štát keďže ide o federálny program. Pre NYCHA , s vašou situáciou, vy môže dostať núdzovú situáciu prenos do ďalší byt v New Yorku, ale neverím vás preložia do iný štát a dotovať si bývanie.

Odporúča: