Ako funguje neviditeľný pánt?
Ako funguje neviditeľný pánt?

Video: Ako funguje neviditeľný pánt?

Video: Ako funguje neviditeľný pánt?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Smieť
Anonim

The SOSS Neviditeľný Bližšie je „jar záves ” s plne (a jednoducho) nastaviteľnou pružinou. Otáčaním vonkajšej skrutky je možné nastaviť napnutie pružiny a tým ovplyvniť rýchlosť zatvárania dverí. Toto záves nebude tlmiť ani tlmiť zatváranie.

Vzhľadom na to, ako funguje skrytý pánt?

Druhy Pánty Skryté pánty sú presne to, čo naznačuje ich názov: skryté alebo skryté . V skutočnosti sa často dokonca nazývajú skryté pánty . To znamená, že keď sú dvierka skrinky zatvorené, nevidíte záves.

Okrem toho sú pánty Soss nastaviteľné? Čo robí SOSS Neviditeľný Pánty odlišný je náš dizajn pánty existuje už viac ako 100 rokov. Netvoríme nastaviteľné pánty pretože náš pánty nevyžadujú upravovanie.

Podobne sa možno pýtať, čo je to pánt Soss?

A soss pánt je skrytý záves ktorý sa používa na vložené dvere. Pri zatvorených dvierkach je úplne skrytý. The záves sa pripevňuje vyrezaním zárezov do dvierok aj rámu skrine. A soss pánt umožňuje zatváranie dverí v jednej rovine s rámom pre čistú líniu.

Ako zistím, aké posunutie má môj pánt?

PRE MONTÁŽ NA Púzdro PÁNTY : Zmerajte od plášťa (B) k zadnej časti dreva (A). Táto dimenzia sa považuje za vašu offset a používa sa pri výbere posunutie závesu . PRE MONTÁŽ NA ZÁLUBU PÁNTY : Zmerajte od zadnej časti vnútorného okraja plášťa (C) k zadnej časti dreva (A) a potom pridajte hrúbku uzáveru.

Odporúča: