Kedy odlietajú lety na juhozápad?
Kedy odlietajú lety na juhozápad?

Video: Kedy odlietajú lety na juhozápad?

Video: Kedy odlietajú lety na juhozápad?
Video: Letyshops как пользоваться кэшбеком. Вывод денег 2024, Smieť
Anonim

Juhozápad už nepotvrdí čo TIME zapnutý the uvoľniť dátum budú uvoľňovacie lety , hoci s niekoľkými poslednými vydaniami lety , časy uvoľnenia sa pohybovali medzi 7:00 a 9:30 CT. Poznámka: Tento dátum sa často mení, ako sme už videli, takže neustále kontrolujte aktualizácie.

V súvislosti s tým, kedy lietajú lety Southwest Release?

Dňa 12. marca 2020 budeme otvorené náš plán predaja do 31. októbra, 2020 . Tento dátum sa môže zmeniť! Vráťte sa sem často. Kontaktujte nás na čísle 1-800-I- FLY -SWA (1-800-435-9792) alebo online aspoň 10 minút pred odletom čas.

Okrem vyššie uvedeného, sú lety na juhozápad lacnejšie bližšie k dátumu? Najlepší čas na plánovanie Let na juhozápad o lacno Ceny sú 3 mesiace vopred a najneskôr 30 dní pred rezerváciou dátum . V tomto časovom rámci môžu cestujúci nájsť najlepšie ponuky. The lety počas tejto doby sú naplánované za nižšie ceny.

Okrem toho, kedy spoločnosť Southwest vydáva Lety 2019?

Juhozápadný letový poriadok zvyčajne Juhozápad vám umožní rezervovať lety pre nové dátumy v určitom bode medzi 6:00 a 7:00 EST ráno, keď sú prepustený . Neexistuje žiadna „sada“ čas dňa, ale toto je dobrá stávka z mojich dlhoročných skúseností s rezerváciou Let na juhozápad.

Ako dlho vopred predáva Southwest lístky?

Väčšina leteckých spoločností umožňuje rezerváciu lístky 330 dní dopredu času, ale Juhozápad vo všeobecnosti umožňuje iba rezervácie medzi 90 a 180 dňami vopred.

Odporúča: