Na čo sa používa vinylová betónová záplata?
Na čo sa používa vinylová betónová záplata?

Video: Na čo sa používa vinylová betónová záplata?

Video: Na čo sa používa vinylová betónová záplata?
Video: Vinyl v sprchovom kúte po roku používania | opodlahach.sk 2024, Apríl
Anonim

Vinylová záplata na betón je ideálny na vykonávanie hladkých opráv prasklín alebo štiepok betón podlahy, chodníky alebo schody. Má silné adhézne vlastnosti, ktoré umožňujú jeho aplikáciu až na perie.

Len tak, na čo sa používa vinylová cementová náplasť?

Akona® Vinylová cementová náplasť . Akona® Vinylová cementová náplasť ideálne sa hodí na opravy poškodených betón schody, chodníky, príjazdové cesty, terasy, obrubníky, steny a podlahy. Tento produkt obsahuje unikátne polyméry, ktoré mu dodávajú dvojnásobnú pevnosť a trojnásobnú priľnavosť ako konvenčné betón.

Možno sa tiež opýtať, ako dlho vydrží betónová záplata? 20 - 30 rokov

Následne je otázkou, ako dlho trvá vyschnutie vinylovej cementovej náplasti?

Zmiešajte len také množstvo Vinyl Concrete Patcher, ktorý možno aplikovať za 30 minút. Pod teplom, suché alebo veterné podmienky, dodržujte náplasť navlhčiť 24 hodín prikrytím polyetylénovou fóliou. Produkt podporí návštevnosť za 1 deň. Na premávku s kolesami počkajte 3 dni.

Aká je najlepšia betónová záplata?

Vinyl Betón Patcher je ideálny na vykonávanie hladkých opráv prasklín alebo štiepok betón podlahy, chodníky alebo schody. Má silné adhézne vlastnosti, ktoré umožňujú jeho aplikáciu až na perie. Quikrete 10 lb. Vinyl Betón Patcher je vyrobený zo špeciálnej zmesi vinylovej živice, jemného piesku a portlandského cementu.

Odporúča: