Čo symbolizuje stará veľká reč?
Čo symbolizuje stará veľká reč?

Video: Čo symbolizuje stará veľká reč?

Video: Čo symbolizuje stará veľká reč?
Video: JAKUBEC:MIMORIADNE❗ NETOLERUJEM KYJEVSKY REŽIM. OČISTA UKRAJINY ZAČALA. 2024, Smieť
Anonim

Starý major ďalej vysvetľuje zvieratám, že ich život je „nešťastný“a „krátky“, pretože človek, jediné zviera, ktoré „konzumuje bez toho, aby produkovalo“, to tak urobil. Príhovor starého majora je významný, pretože vnáša myšlienku vzbury do myslí ostatných zvierat.

Podobne sa možno pýtať, kde mal starý major svoj prejav?

Starý major je Cenný kanec pána Jonesa. Zhromaždí všetky zvieratá vo veľkej stodole, aby vytvoril a reč.

Podobne, ako starý major používa rétoriku vo svojom prejave? Spolu s opakovaním, Používa Old Major veľa rétorický otázky v jeho reč . Jeho použitie z rétorický otázky vyvolávajú v sebe obrovské množstvo pocitov the zvieratá ako hnev, zrada a obviňovanie. On tiež používa rétorické otázky na pripomenutie the zvierat z the brutalitu, ktorej čelili.

Čo teda hovorí starý Major?

Starý major Hovorí o ľuďoch Vezmime si napríklad jeho pohľad na ľudí: 'Nie je to krištáľovo jasné, súdruhovia, že všetko zlo tohto nášho života pramení z tyranie ľudských bytostí?'

Čo je hlavnou témou starej hlavnej reči?

Hlavnou myšlienkou Starého Majora je, že zvieratá sa musia a nevyhnutne budú vzbúriť proti tyranii ľudstva a prevziať kontrolu nad svojím vlastným osudom. Len tak už nebudú vykorisťovaní a zredukovaní na krátke, mizerné životy. Hovorí zvieratám: Toto je môj odkaz vám, súdruhovia: Vzbura !

Odporúča: