Koľko stojí megawatt elektriny?
Koľko stojí megawatt elektriny?

Video: Koľko stojí megawatt elektriny?

Video: Koľko stojí megawatt elektriny?
Video: Зарядные станции для электромобилей на Амирсае и Бочках. 2024, Smieť
Anonim

Koľko stojí megawatt elektriny ?Podľa Energy Information Administration, priemerná cena za kilowatthodinu elektriny v rezidenčnom sektore v Amerike je okolo 13,7 centov za kilowatthodinu. To znamená, že náklady na 1 MWh výkonu pre majiteľa domu je okolo 137 dolárov.

Podobne sa možno pýtať, koľko domácností dokáže napájať 1 MW?

1000 domov

Následne je otázka, koľko hodín je megawatt za rok? Gigawatt hodiny za rok (GWh/ rok ) je miera často používaná pre elektrické A megawatthodina ( MWh ) je jedna megawatt elektriny vyrobenej za jeden hodina.

Okrem vyššie uvedeného, koľko energie je megawatt?

Typický americký dom spotrebuje ročne približne 7 200 kilowatthodín elektriny [1]. Megawatty sa používajú na meranie výkonu elektrárne alebo množstva elektrickej energie, ktorú potrebuje celé mesto. Jeden megawatt ( MW ) = 1 000 kilowattov = 1 000 000 wattov. Napríklad atypická uhoľná elektráreň je asi 600 MW vo veľkosti.

Ako vypočítate megawatt?

A megawatt je ekvivalentná miliónu wattov vzorec zvyknutý vypočítať megawatt - hodiny sú Megawatt hodiny ( MWh ) = Megawatty ( MW ) x hodín (h). Konvertovať megawatt hodiny do megawattov , budete musieť rozdeliť počet megawatt hodín podľa počtu hodín.

Odporúča: