Aké je najlepšie palivo pre motorové píly?
Aké je najlepšie palivo pre motorové píly?

Video: Aké je najlepšie palivo pre motorové píly?

Video: Aké je najlepšie palivo pre motorové píly?
Video: Školení na motorové pily 2017 2024, Smieť
Anonim

Dobrá kvalita bezolovnatý je potrebné palivo. Uistite sa, že používate oktánové číslo 89 alebo vyššie bezolovnatý palivo. Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte olej pre dvojtaktné motory značky Husqvarna, ktorý má certifikáciu FD. Vždy premiešajte benzín a olej v čistej nádobe na palivo, nie v palivovej nádrži motorovej píly.

Aký druh plynu by som mal teda použiť v motorovej píle?

Na začiatok odporúčajú Stihl aj Husqvarna používať vysokooktánového bezolovnatého benzínu. Obe značky profesionálnych píl sú navrhnuté na spaľovanie paliva s oktánovým číslom 89 alebo vyšším. Väčšina bežného paliva má oktánové číslo približne 87.

Podobne, aké palivo používa reťazová píla Stihl? Použitie správneho typu paliva je rozhodujúce pre bezpečnú a efektívnu prevádzku vášho zariadenia STIHL. Všetky zariadenia STIHL poháňané benzínom sú poháňané zmesou benzínu a 2-taktného motora v pomere 50:1 oleja . Poznanie správneho spôsobu namiešania paliva je prvým krokom k udržaniu jeho silného a dlhého chodu.

Okrem vyššie uvedeného, môžem použiť prémiový plyn v mojej motorovej píle?

Takže prevádzka vyššieho oktánového čísla ako potrebujete nemá na motor žiadny vplyv, len normálne horí. Za vyššiu triedu zaplatíte o pár centov viac za galón plynu , takže v aute sú to zbytočne vyhodené peniaze. Ale ak chcete používať ak nemáte primiešaný etanol, choďte do toho.

Aké je najlepšie palivo pre dvojtaktné motory?

Prémiové palivo nie je len lepšie pre vaše vybavenie - to je lepšie aj pre životné prostredie. Vysokooktánový plyn a vysokokvalitný syntetický olej sú bez zápachu a horia čisto, takže môžete svoje zariadenie používať dva - mŕtvica vybavenie bez starostí.

Odporúča: