Kto bol El Cano v El Chapo?
Kto bol El Cano v El Chapo?

Video: Kto bol El Cano v El Chapo?

Video: Kto bol El Cano v El Chapo?
Video: Эль Чапо "Коротышка". История наркобарона самого богатого и влиятельного в мире 2024, Smieť
Anonim

Aurelio Cano Flores (narodený 3. mája 1972), bežne označovaný svojimi prezývkami Yankee a/alebo Yeyo, je uväznený mexický obchodník s drogami a bývalý vysokopostavený vodca kartelu Gulf Cartel, mexickej organizácie obchodujúcej s drogami.

Tiež, kto je El Chente v El Chapo?

Vicente Carrillo Fuentes (narodený 16. októbra 1962), bežne označovaný jeho prezývkou El Viceroy je mexický podozrivý narkobarón a bývalý vodca kartelu Juárez, organizácie obchodujúcej s drogami.

Následne je otázkou, ktorý kartel je najsilnejší v roku 2019? Napriek tomu Sinaloa kartel zostáva ohromne mocný . Stále dominuje severozápadnému Mexiku a uvádza sa, že je prítomný v mestách od Buenos Aires po New York. Podľa odborníkov tiež naďalej zarába miliardy dolárov z nezákonného obchodovania s narkotíkmi do USA, Európy a Ázie.

Keď to vezmeme do úvahy, kto bol El Cano?

Cano Lumbreras, tiež známy ako „ El Cano “a „Pepe Cano ,“je obvinený z vedenia bunky vo vnútri Los Zetas, ktorý je obvinený z vrážd, únosov, vydierania a krádeží.

Kto je teraz najväčším drogovým kartelom?

Od roku 2017 je kartel Sinaloa najaktívnejším drogovým kartelom zapojeným do pašovania nelegálnych drog do Spojené štáty a obchodovanie s nimi po celom území Spojené štáty.

Odporúča: