Aké sú ciele a ciele Burger King?
Aké sú ciele a ciele Burger King?

Video: Aké sú ciele a ciele Burger King?

Video: Aké sú ciele a ciele Burger King?
Video: Хэллоуиновская Прожарка в Бургер Кинге (18+) 2024, Apríl
Anonim

Burger King's Hlavná zámery a ciele majú svojim zákazníkom poskytovať tie najlepšie jedlá a služby, aké môže spoločnosť rýchleho občerstvenia poskytnúť. Na dosiahnutie tohto cieľa má organizácia politiku nulových kompromisov pre svoju komunikáciu zámery a ciele.

Aký je teda účel Burger King?

Každý deň ho navštívi viac ako 11 miliónov hostí BURGER KING ® reštaurácie po celom svete. A robia to preto, lebo naše reštaurácie sú známe tým, že podávajú vysokokvalitné, chutné a cenovo dostupné jedlá. Založená v roku 1954, BURGER KING ® je druhým najväčším reťazcom rýchleho občerstvenia hamburgerov na svete.

Okrem toho, aké sú ciele reštaurácie?

  • Poskytnite vynikajúci zážitok pre patróna. V reštauračnom biznise nepodávate len jedlo.
  • Vytvorte si lojalitu zákazníka. Ďalším hlavným cieľom reštaurácie je vytvoriť u svojich patrónov pocit lojality, aby sa z nich stali stáli zákazníci.
  • Ponúknite rozmanité menu.
  • Vytvorenie značky.

Možno sa tiež opýtať, aké je poslanie Burger King?

Vyhlásenie o poslaní Burger King je “Ponúkať kvalitné jedlo za rozumnú cenu, podávané rýchlo, v atraktívnom a čistom prostredí.” The vyhlásenie kladie veľký dôraz na ceny svojich potravín a celkovú efektivitu, ktorú si zákazník užíva pri interakcii s podnikom.

Ako Burger King predáva svoje produkty?

Burger King spolieha hlavne na reklamu propagovať svoje produkty . The spoločnosť inzeruje online a v televízii a tlačených médiách. The Personál reštaurácie firmy tiež zvyčajne používa osobný predaj na povzbudenie zákazníkov, aby nakupovali viac Produkty od the menu, ako sú dezerty okrem toho, čo the zákazník už objednal.

Odporúča: