Kde je najdrahší nájom v USA?
Kde je najdrahší nájom v USA?

Video: Kde je najdrahší nájom v USA?

Video: Kde je najdrahší nájom v USA?
Video: Пара слов про KDE plasma 5.23 - без багов никуда, но KDE всё-равно топ)) 2024, Smieť
Anonim

San Francisco je jedným zo štyroch USA mestá, ktoré sa dostali na zoznam 25 najlepších svetových miest s najdrahší nájom , spolu s New Yorkom, Bostonom a Chicagom.

Okrem toho, v ktorom meste v USA je najdrahší nájom?

San Francisco sa drží na prvom mieste ako najdrahší trh s viacerými rodinami v krajine, ktorý vykazuje rast nájomného o 1,2 % v cene s jednou spálňou na 3 440 USD. San Jose sa umiestnilo na treťom mieste s cenou 2 500 za jednu spálňu a Los Angeles remizovalo s Boston za štvrté miesto za 2 300 dolárov za jednoizbový byt.

Okrem vyššie uvedeného, ktoré mesto má najvyššie nájomné na svete? San Francisco má najvyššie nájomné v celom svet . Pomocou údajov o životných nákladoch z Numbeo Walletwyse vypočítal priemer nájomné za mesiac byty v roku 540 Mestá na celom svete.

Okrem toho, kde je najvyšší nájom v USA?

The Najvyššie nájomné Náklady v krajine Pokiaľ ide o Manhattan, priemerná cena bytu je najvyššia v krajine a odhady sa pohybujú od približne 3 650 USD do viac ako 4 100 USD mesačne pri jednoizbovom byte prenájom ďaleko na sever od 3 000 dolárov.

Aký je najdrahší nájom na svete?

Nová štúdia uskutočnená spoločnosťou Walletwyse ukazuje, že z 540 miest v okolí svet , San Francisco má najdrahší nájom v priemere 3 500 dolárov mesačne. Druhé miesto: Hamilton, Bermuda obsadili druhé miesto s priemerom nájomné 3 400 dolárov mesačne.

Odporúča: