Potrebujete zemné tyče, ak máte zem Ufer?
Potrebujete zemné tyče, ak máte zem Ufer?

Video: Potrebujete zemné tyče, ak máte zem Ufer?

Video: Potrebujete zemné tyče, ak máte zem Ufer?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Smieť
Anonim

nekonečno povedal: Ak ty už mať potom CEE ty robíš nie potrebu a zemný prút . CEE a zemný prút ak nainštalovaný môcť byť od seba vzdialené menej ako 6 palcov

Tiež sa pýtate, koľko uzemňovacích elektród je potrebných?

Oddiel 250-58 tiež vyžaduje že obyčajný uzemňovacia elektróda byť zvyknutý zem kryty vodičov a zariadenia v budove alebo na nej a to isté uzemňovacia elektróda byť zvyknutý zem systém. To neznamená, že nemožno použiť viac ako jeden uzemňovacia elektróda.

Okrem toho, aký je účel pozemku Ufer? Ufer zem . Z Wikipédie, voľnej encyklopédie. The Ufer zem je elektrická zem uzemnenie metóda vyvinutá počas 2. svetovej vojny. Na zlepšenie používa elektródu obalenú v betóne uzemnenie v suchých oblastiach. Táto technika sa používa pri stavbe betónových základov.

V súlade s tým, je potrebný pozemok Ufer?

The požiadavky pre elektródu zapuzdrenú v betóne, bežne nazývanú „ Ufer Ground sú zahrnuté v 250.52 (A) (3). Jedná sa o elektródu vyvinutú použitím elektricky vodivých výstužných tyčí alebo holých medených vodičov, ktoré nie sú menšie ako 4 AWG a majú dĺžku najmenej 20 stôp.

Môže byť uzemňovacia tyč zaliata betónom?

The betón - zapuzdrené elektróda môcť byť holé, pozinkované alebo iné oceľové výstuže alebo tyče s priemerom najmenej ½ palca potiahnutým elektricky vodivým materiálom. A betón - zapuzdrené elektróda môcť byť tiež skonštruované s použitím 20 stôp alebo viac holého medeného vodiča nie menšieho ako 4 AWG.

Odporúča: