Obsah:

Ako môžem sledovať svoj balík od JRS?
Ako môžem sledovať svoj balík od JRS?

Video: Ako môžem sledovať svoj balík od JRS?

Video: Ako môžem sledovať svoj balík od JRS?
Video: 18 февраля не вздумайте это делать в день Агафьи, иначе ждите божьей кары. Народные приметы 2024, Apríl
Anonim

Ako sledovať svoj balík od JRS Express:

  1. Kliknite sem sledujte svoj BALÍK od JRS Expresné.
  2. Vyberte si medzi „domácimi“alebo „medzinárodnými“
  3. Zadajte Sledovanie číslo. (Kliknite na sledovať /Default.aspx nájsť vaše sledovanie číslo)
  4. Kliknite na TRACK .
  5. Poskytne podrobnosti o mieste pobytu váš balík .

Podobne, má JRS sledovacie číslo?

Vy všetci potreba je JRS Expresný balík Sledovacie číslo . Zadajte JRS Expresný balík Sledovacie číslo nižšie online sledovač systém a kliknite na tlačidlo sledovať tlačidlo na sledovať a stopa informácie o stave doručenia okamžite.

Tiež, ako nájdem sledovacie číslo? Hľadajte svoje Sledovacie číslo v potvrdení o odoslaní. Skenujte telo e-mailu, kým neuvidíte dlhý reťazec čísel. Väčšina sledovanie čísla majú 10 až 30 číslic a každé je jedinečne vygenerované pre konkrétnu objednávku. Ty použiješ svoje Sledovacie číslo aby ste mali prehľad o stave vašej zásielky.

V súvislosti s tým, ako dlho trvá dodanie JRS?

Doprava a Doručenie Pre kuriérov ako LBC resp JRS , po odoslaní z kolekcie Syala, láskavo očakávajte, že dostanete svoje položky do 1-3 dní okrem nedieľ a sviatkov. Na dobierku (v hotovosti Doručenie ) objednané položky po odoslaní od nás, bude prísť do 10 dní okrem nedieľ a sviatkov.

Ako môžem sledovať svoju objednávku na Shopee juniors?

Komu sledovať stav an objednať , klepnite na „Informácie o doručení“pod objednať Stránka s podrobnosťami. Pre neintegrované Shopee Podporovaná logistika, sledovanie z objednať stav je možné zobraziť prostredníctvom webovej stránky kuriérov. Upozorňujeme, že akákoľvek aktualizácia stavu an objednať sa prejaví každých 24-48 hodín.

Odporúča: