Musíte platiť za miesta na TAP Portugal?
Musíte platiť za miesta na TAP Portugal?

Video: Musíte platiť za miesta na TAP Portugal?

Video: Musíte platiť za miesta na TAP Portugal?
Video: Промокод TAP Air Portugal 2024, Smieť
Anonim

Sedadlá sú k dispozícii na rezerváciu kedykoľvek. V prípade leteniek bez tejto výhody v cene, a mal by si neželať si zaplatiť extra za túto službu, sedadlá sa prideľujú automaticky pri odbavení (buď online alebo na letisku). Akékoľvek zmeny sú spoplatnené v závislosti od TAP Produkt a sedadlo vyžiadané.

Účtuje si TAP Portugal týmto spôsobom miesta?

Recenzia TAP Air Portugal . Neplaťte za svoje sedadlo . My urobil vyber si TAP pretože mali veľmi konkurenčné ceny pre túto cestu a normálne si vyberáme naše sedadlá (a zaplatiť) v rovnakom čase rezervácie.

ako si vylepším svoje miesto na TAP Portugal? Aktualizácie TAP

  1. Upgrade Auctions Prihoďte sumu, ktorú ste ochotní zaplatiť za Upgrade na Business Class. Pre vybrané lety sú k dispozícii aukcie upgradov.
  2. Upgrade s míľami Použite svoje míle TAP Miles&Go na upgrade vášho lístka. Dozvedieť sa viac.
  3. Vylepšenie na letisku Vylepšenie môžete vykonať aj priamo pri odbavovacej ploche alebo pri nástupnej bráne.

Koľko si účtuje TAP Portugal za výber sedadla?

vy môcť vyberte si to skôr na TAP webové stránky s vaším potvrdením # a priezviskom, ale zvyčajne si môžete vybrať 15 USD sedadlo . Pozrite sa pod Spravovať Rezervácia . Sú hore nabíjať na všetko vrátane odbavenej batožiny, ale jeho výhodnejší nákup vopred.

Čo znamená spoplatnené sedadlo?

Odpovedané 3. februára 2018. Predný rad je spoplatnený . Spoplatnené sedadlá sú v podstate 1. rad sedadlá s väčším priestorom na nohy je pohodlné pre starších občanov. A tiež spoplatnené znamená pretože to je okrem sedadlo cestovné. Ak hovoríme o vnútroštátnych letoch, potom je to RS.

Odporúča: