Čo je to spoločný výrobný proces?
Čo je to spoločný výrobný proces?

Video: Čo je to spoločný výrobný proces?

Video: Čo je to spoločný výrobný proces?
Video: Израиль | Мертвое море 2024, Apríl
Anonim

Spoločná výroba je a proces produkcie to dáva dve alebo viac Produkty súčasne. A proces produkcie môže priniesť spolu- Produkty a tým- Produkty (zvyškové materiály).

Čo je v tejto súvislosti spoločný proces?

Spoločné procesy sú výrobou procesy v ktorých vytvorením jedného produktu vznikajú aj iné produkty. Je to a proces v ktorých jeden vstup prináša viacero výstupov. Kĺb výroby procesy sú bežné v poľnohospodárstve, potravinárskom priemysle a chemickom priemysle.

Následne vzniká otázka, čo sa myslí pod spoločnými produktmi? Spoločné výrobky sú viacnásobné Produkty generované jedným výrobným procesom v rovnakom čase. Títo Produkty vzniknú nediferencované kĺb náklady do odštiepenia, potom každý výrobok vyžaduje samostatné spracovanie.

Ak vezmeme do úvahy toto, čo je spoločný produkt v procesnej kalkulácii?

Spoločné výrobky môžu byť definované ako dve alebo viac Produkty vyrábané súčasne v a proces , pričom každý má dostatočne vysokú predajnú hodnotu, aby si zaslúžil uznanie ako hlavný výrobok . Nie je možné ich vyrábať samostatne. Spracovanie konkrétneho materiálu môže viesť k výrobe dvoch alebo viacerých Produkty.

Čo je príkladom spoločných produktov?

Spoločné výrobky sú dve alebo viac Produkty ktoré vznikajú v rámci jedného výrobného procesu; nemôžu byť vyrábané oddelene a vznikajú nediferencované kĺb náklady. Príklady pripojiť sa Produkty patria: Mlieko – maslo, smotana, syr. Ropa – palivo, plyn, petrolej.

Odporúča: