Koľkokrát je možné zmeniť produktový backlog?
Koľkokrát je možné zmeniť produktový backlog?

Video: Koľkokrát je možné zmeniť produktový backlog?

Video: Koľkokrát je možné zmeniť produktový backlog?
Video: Как провести чудесный backlog refinement? 2024, Apríl
Anonim

The Scrum Tím rozhoduje o tom, ako a kedy sa spresnenie vykoná. Zdokonaľovanie zvyčajne nezaberá viac ako 10 % kapacity vývojového tímu. Avšak, Produktový backlog položky môcť byť aktualizovaný kedykoľvek Vlastník produktu alebo pri Vlastníkov produktu diskrétnosť.

Kto môže v tejto súvislosti vykonávať zmeny v produktovom backlogu?

Vyberte dve možnosti. Vývojový tím, ale s povolenie z Výrobok VlastníkThe Scrum Master AnyoneThe Výrobok VlastníkKľúčové zainteresované strany nesprávne Výrobok Vlastník je jedinou osobou zodpovednou za Produktový backlog.

Podobne, ako udržiavate nevybavené produkty? Ako si udržať svoj produktový backlog v 5 jednoduchých krokoch

  1. Zhromaždite spätnú väzbu. Nepretržite využívajte svoje zainteresované strany, zákazníkov a podporné tímy k novým objavom a aktualizáciám, ktoré môžu ovplyvniť váš produkt.
  2. Povedzte: „Nie“Pamätajte, že každá nevybavená položka je žiadosťou u žiadateľa.
  3. Kategorizovať.
  4. Uprednostnite.
  5. Detail.

V súvislosti s tým, kto a kedy znovu uprednostňuje produktový backlog?

V skutočnosti Scrum , Výrobok Majiteľ je ten, kto uprednostňuje produktový backlog . Je to však vývojový tím, ktorý rozhoduje o počte z nich prioritné príbehy, ktoré sa môžu hodiť do nadchádzajúceho šprint.

Môže produktový vlastník zmeniť backlog sprintu každý deň?

Keď sa objavia problémy, zmeny do Backlog šprintu môže byť zaručené, aby sa dosiahol šprint Cieľ. Vývojový tím bude potom znovu prerokovať Backlog šprintu s Vlastník produktu . V skratke; a Backlog šprintu je flexibilný, pokiaľ zmeny neodvádzajte pozornosť od zamerania na šprint Cieľ.

Odporúča: