Ako podpíšete armádny Ncoer?
Ako podpíšete armádny Ncoer?

Video: Ako podpíšete armádny Ncoer?

Video: Ako podpíšete armádny Ncoer?
Video: Как создать форму поддержки NCOER Форма DA 2166-9-1A 2024, Smieť
Anonim

Hlavný hodnotiteľ môže teraz kliknúť na „Kliknutím sem Podpísať ” tlačidlo na hodnotení a podpísať the NCOER . Rater Soldier teraz môže kliknúť na „Kliknutím sem Podpísať ” tlačidlo na hodnotení a podpísať the NCOER.

Čo sa týka tohto, ako podpíšem svoju armádu Ncoer?

Hlavný hodnotiteľ môže teraz kliknúť na „Kliknutím sem Podpísať ” tlačidlo na vyhodnotenie a podpísať the NCOER . Rater Soldier teraz môže kliknúť na „Kliknutím sem Podpísať ” tlačidlo na hodnotení a podpísať the NCOER.

Tiež viete, čo je armádny OER? Systém záznamov o hodnotení dôstojníkov ( OER ) Poskytovať informácie nižším dôstojníkom o systéme podávania správ o hodnotení dôstojníkov (OERS).

Navyše, aký je príkaz na podpísanie zmluvy Ncoer?

The objednať z podpisovanie je vždy: hodnotiteľ, starší hodnotiteľ a posledný je hodnotený vojak. Je to hodnotiteľ, starší hodnotiteľ, hodnotený solídnejší? Hodnotiteľ, starší hodnotiteľ, schvaľovateľ (recenzent).

Kto je poslednou osobou, ktorá podpísala Ncoer?

(1) Oprávnení sú len členovia kvalifikačného reťazca a zaradený vojak osoby na podpis hodnotiacu správu. Hodnotení funkcionári a hodnotení vojaci nebudú podpísať prázdne hodnotiace správy alebo mať niekoho podpísať pre nich. (2) Hodnoteným vojakom bude vždy posledný individuálny k podpísať hodnotiacej správe.

Odporúča: