Ktoré roly môžu vytvárať dátové modely v Splunk?
Ktoré roly môžu vytvárať dátové modely v Splunk?

Video: Ktoré roly môžu vytvárať dátové modely v Splunk?

Video: Ktoré roly môžu vytvárať dátové modely v Splunk?
Video: Data Models - SPLUNK 2024, Smieť
Anonim

V predvolenom nastavení iba používatelia s administrátorom alebo mocou rola môže vytvárať dátové modely . Pre ostatných používateľov možnosť vytvoriť a dátový model je viazaný na to, či ich rolí mať prístup k aplikácii „na zápis“.

Okrem toho, čo sú dátové modely v Splunk?

A dátový model je typ znalostného objektu, ktorý aplikuje informačnú štruktúru na raw údaje , čo uľahčuje používanie. Každý dátový model predstavuje kategóriu udalostí údaje . Dátové modely sú zložené z dátový model súbory údajov.

Tiež viete, ktorá je najsilnejšia úloha v Splunk Enterprise? admin: Toto úlohu má väčšina schopnosti. sila: Toto úlohu môžete upravovať všetky zdieľané objekty a výstrahy, udalosti značiek a ďalšie podobné úlohy. užívateľ: Toto úlohu môže vytvárať a upravovať svoje vlastné uložené vyhľadávania, spúšťať vyhľadávania, upravovať predvoľby, vytvárať a upravovať typy udalostí a ďalšie podobné úlohy.

Okrem toho, môže rola používateľa Splunk vytvárať zostavy?

The Rola používateľa môže nie vytvárať správy.

Ako si overím svoju rolu v Splunk?

In Splunk Na webe kliknite na položku Nastavenia> Riadenie prístupu k pozri všetky tvoje Splunk používateľov. Na stránke Riadenie prístupu môžete kliknúť na rolí a používatelia na preskúmanie alebo úpravu povolení. Túto stránku môžete použiť na vytvorenie zoznamu údajov dostupných pre každého používateľa alebo skupinu používateľov.

Odporúča: