Čo je stabilizátor pre vírivku?
Čo je stabilizátor pre vírivku?

Video: Čo je stabilizátor pre vírivku?

Video: Čo je stabilizátor pre vírivku?
Video: DJI Osmo Mobile 3 - Najlepší stabilizátor na trhu? 2024, Smieť
Anonim

Stabilizátor vírivky je chemická kyselina kyanurová. Keď je vystavený slnečnému žiareniu, znižuje množstvo chlóru potrebného na udržanie vody v čistote. Stabilizátor vírivky sa používa na spojenie s chlórom, čím sa bráni tejto reakcii.

Ľudia sa tiež pýtajú, čo je stabilizátor na testovacom prúžku kúpeľa?

Stabilizátor je chemická látka, ktorá spomaľuje reakciu chlóru vo vode. Bude účinný, ak sa množstvo vo vašej vode udrží medzi 40 a 80 PPM (parts per million).

Čo by tiež mal byť stabilizátor v bazéne? Musíte tiež zabezpečiť, aby chemická nádoba urobiť svoju prácu správne pridaním akejsi „pomocnej“chemikálie. Jednou z týchto chemikálií je kyselina kyanurová, tiež známa ako stabilizátor bazéna . Jeho jedinou funkciou je stabilizovať chlór vo vašom bazén takže dezinfekčný prostriedok vydrží dlhšie, čím udrží vašu vodu čistú dlhšie.

Aké chemikálie teda musíte dať do kúpeľa?

4 najbežnejšie chemikálie testované v a kúpele sú chlór/bróm, pH, zásaditosť a tvrdosť vápnika. Ak si pomocou alternatívneho dezinfekčného prostriedku, chemikálie potrebné na spustenie bude líšiť sa.

Je stabilizátor rovnaký ako tlmič?

Tiež sa nazýva kondicionér bazéna alebo jednoducho bazén stabilizátor , môžete si kúpiť túto chemickú prísadu ako tekutú alebo granulovanú. Tiež sa často nazýva kyselina kyanurová, chemická látka, ktorá môže byť obsiahnutá v chlórových tabletách alebo tyčinkách (nazývaná trichlór) alebo šok (nazývaný dichlór).

Odporúča: