Aké spoločnosti používajú výrobnú orientáciu?
Aké spoločnosti používajú výrobnú orientáciu?

Video: Aké spoločnosti používajú výrobnú orientáciu?

Video: Aké spoločnosti používajú výrobnú orientáciu?
Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2024, Smieť
Anonim

Spoločnosti orientujúce sa na výrobu sú Gillette, ktorá sa zameriava na výrobu najlepšej jednorazovej žiletky na svete. Ďalším príkladom je Hero Motocorp. ktorá spustila Karizma bike, keď nebol dopyt po pretekárskych bicykloch. Tým sa definícia pojmu končí Orientácia výroby spolu s jeho prehľadom.

Otázkou tiež je, čo je to spoločnosť orientovaná na výrobu?

A spoločnosti čo nasleduje a orientácia výroby sa rozhodne ignorovať potreby svojich zákazníkov a sústredí sa len na efektívne budovanie kvalitného produktu. Tento typ spoločnosti verí, že ak dokážu vyrobiť tú najlepšiu „pascu na myši“, ich zákazníci prídu za nimi.

Podobne sú produkty orientované na trh? trhu -a- výrobok - orientácia . A trhu orientovaná spoločnosť je tá, ktorá organizuje svoje aktivity, Produkty a služieb podľa želaní a potrieb svojich zákazníkov. Naproti tomu a výrobok -orientovaná firma sa zameriava predovšetkým na to výrobok a o schopnostiach, znalostiach a systémoch, ktoré to podporujú výrobok.

Tiež viete, je Apple spoločnosť orientovaná na produkty?

Rovnako ako mnoho iných technológií firmy , Apple sa snaží vytvárať nové inovatívne Produkty využitím ich silných stránok výroby tímov. Avšak, Apple nie je len produktovo orientované . Berú na trh orientácia prístup, ako aj trávia čas zisťovaním, čo zákazník chce, prostredníctvom prieskumu trhu.

Aký je rozdiel medzi orientáciou na produkt a výrobnou orientáciou?

Hlavný rozdiel medzi tieto dva pojmy sú, že a výrobok zameranie sa dostáva smerom von k spotrebiteľom, aby posúdili a splnili ich priania a potreby, zatiaľ čo a výroby zameranie je zamerané na výrobu toho najlepšieho výrobok za najnižšiu cenu bez ohľadu na želania a potreby zákazníka.

Odporúča: