Čo je sekundárny rozmer?
Čo je sekundárny rozmer?

Video: Čo je sekundárny rozmer?

Video: Čo je sekundárny rozmer?
Video: How Small Is An Atom? Spoiler: Very Small. 2024, Smieť
Anonim

The sekundárny rozmer je jednoducho dodatočnou súčasťou, ktorú si vyberiete pre podrobnejšie zobrazenie údajov prehľadu. Nasledujúci obrázok ilustruje tento koncept. Najprv sme prešli na Obsah> Obsah stránok a vybrali sme vstupné stránky (naše primárne rozmer ).

Čo je z toho sekundárna dimenzia v službe Google Analytics?

Podľa Google Analytics podpora „The Sekundárny rozmer Táto funkcia vám umožňuje definovať primárnu dimenziu a potom tieto údaje zobraziť pomocou súboru sekundárny rozmer v rámci tej istej tabuľky. Napríklad v prehľade Návštevnosť zo sprostredkovania je predvolenou dimenziou Zdroj.

Tiež, čo je sekundárna dimenzia v kvíze Google Analytics? Čísla v súbore údajov sa často párujú s rozmery . In Google Analytics , čo je " sekundárny rozmer "? Dodatočný rozmer môžete pridať k správe pre konkrétnejšiu analýzu. Výberom možnosti „Zdieľať odkaz na šablónu“môžete svoj informačný panel a svoje údaje zdieľať s iným používateľom.

Rovnako tak, aké sú sekundárne dimenzie rozmanitosti?

Primárny And Sekundárne dimenzie rozmanitosti Sekundárne dimenzie rozmanitosti sú tie, ktoré možno zmeniť a zahŕňajú, ale nie sú obmedzené na: vzdelanie, geografickú polohu, príjem, rodinný stav, vojenské skúsenosti, rodičovský stav, náboženské presvedčenie a pracovné skúsenosti.

Čo je primárna dimenzia seba samého?

Primárne rozmery sú nasledovné: vek, etnická príslušnosť, pohlavie, fyzické schopnosti/kvality, rasa a sexuálna orientácia. Tieto problémy sú významné, pretože sa nedajú zmeniť.

Odporúča: