Prečo Jack klame o svojom vzťahu s Cecily?
Prečo Jack klame o svojom vzťahu s Cecily?

Video: Prečo Jack klame o svojom vzťahu s Cecily?

Video: Prečo Jack klame o svojom vzťahu s Cecily?
Video: Jakomo, AVG - Платина (Новинка 2022) 2024, Smieť
Anonim

Útek, aby sa vymanil zo spoločenskej povinnosti. 7) Prečo Jack spočiatku klamať o jeho vzťahu do Cecily ? Potrebuje uniknúť sociálnym povinnostiam, ako sú večere s jeho Teta a ďalšie hrozné veci, ktoré by mal robiť urobiť . Musí ním byť, najmä keď je ženatý.

Navyše, prečo Jack klame o Cecily?

On robí neverte Algernonovi, že je okolo svojho zverenca Cecily , pretože sa bojí, že Algernon by mať na ňu kaziaci vplyv. Preto dúfa, že si ju udrží identita tajomstvo z Algernonu.

Podobne, prečo si Jack vytvára dve rôzne identity? Prečo si Jack vytvára dve rôzne identity? - jeden pre krajinu a druhý pre mesto? Aby mohol ako strážca v krajine zobrať brzdu. Keď sa nudí, odíde do mesta pomôcť svojmu „bratovi“Earnestovi, ale v skutočnosti má iba voľný čas.

Kto bola Cecily a ako bola v príbuzenskom vzťahu s Jackom?

Cecily Cardew - Jackov oddelenie, vnučka starých pánov, ktorí našli a adoptovali Jack kedy Jack bolo dieťa. Cecily je asi najrealistickejšie vykreslená postava v hre. Rovnako ako Gwendolen, ona je posadnutý menom Ernest, ale ona je ešte viac fascinovaná myšlienkou zlomyseľnosti.

Prečo Lady Bracknell nepovažuje Jacka za vhodného manžela pre Gwendolen?

Lady Bracknell nepovažuje Jacka za oprávneného manžela pre Gowendoline, pretože to urobil nie vedieť o svojich skutočných rodičoch.

Odporúča: