Čo je to návod na automatizáciu robotických procesov?
Čo je to návod na automatizáciu robotických procesov?

Video: Čo je to návod na automatizáciu robotických procesov?

Video: Čo je to návod na automatizáciu robotických procesov?
Video: Автоматизация топливных элементов KUKA Nordic Webinar 2024, Smieť
Anonim

Automatizácia automatizovaných procesov (RPA) je softvérový program, ktorý napodobňuje ľudské činy pri interakcii s počítačovou aplikáciou a vykonávaní automatizácia opakujúce sa, založené na pravidlách procesy . UiPath je spoľahlivý, rýchly a je jedným z najobľúbenejších medzi ostatnými existujúcimi automatizácie nástroje.

Ako potom funguje automatizácia robotických procesov?

Automatizácia robotických procesov je softvérová technológia využívajúca softvérové roboty na napodobnenie ľudského výkonu podnikania proces . To znamená, že úlohu plní na počítači, používa rovnaké rozhranie ako ľudský pracovník by , kliká, píše, otvára aplikácie, používa klávesové skratky a podobne.

ako vytvoríte robotickú automatizáciu procesov? RPA sa spolieha na štruktúrované údaje automatizovať pracovné toky rôznej zložitosti pre spoločnosti všetkých veľkostí.

Takto vybudujete úspešný systém RPA.

  1. Stanovte si niekoľko cieľov.
  2. Pridať centrum excelentnosti (CoE)
  3. Nastavte správnu infraštruktúru.
  4. Hľadaj Osobný dotyk.

Čo v tejto súvislosti znamená robotická automatizácia procesov?

Automatizácia robotických procesov ( RPA ) sa týka softvéru, ktorý je možné ľahko naprogramovať tak, aby vykonával základné úlohy v rôznych aplikáciách, rovnako ako to robia ľudskí pracovníci. RPA softvér je navrhnutý tak, aby znižoval zaťaženie zamestnancov opakovanými jednoduchými úlohami.

Čo sú nástroje RPA?

Nástroje RPA /Predajcovia sú softvér, pomocou ktorého môžete konfigurovať úlohy tak, aby boli automatizované. Na dnešnom trhu existujú RPA Predajcovia ako Blue Prism, Automation Anywhere, UiPath, WorkFusion, Pega Systems a mnoho ďalších.

Odporúča: