Ako odblokujete používateľa na Plenty of Fish?
Ako odblokujete používateľa na Plenty of Fish?

Video: Ako odblokujete používateľa na Plenty of Fish?

Video: Ako odblokujete používateľa na Plenty of Fish?
Video: ПОФ ДЬЯВОЛ !!! Никогда не присоединяйтесь к большому количеству рыбы !!! 2024, Smieť
Anonim

Komu odblokovať používateľa :

Otvorte ľubovoľnú konverzáciu v doručenej pošte a kliknite na Používatelia Zablokoval som na pravej strane stránky. Kliknutie Odblokovať používateľa vedľa používateľské meno osoby, ktorú chcete odblokovať.

Tiež je potrebné vedieť, či môžem vidieť, koho som zablokoval na POF?

Ak môžete nájsť profil danej osoby vo vyhľadávaní a dokonca si ho zobraziť, ale nemôžete_nemôžete_ poslať správu tejto osobe, zablokované ty. Ak ty urobiť nespĺňate kritériá, ste automaticky zablokované od POF od odoslania správy osobe.

Tiež viete, hovorí vám POF, keď odstránia váš účet? Nie, POF je nikoho nezakáže za zablokovanie iného člena. Buď účet áno stále existujú a je skryté (hľadanie môj účet vám to ukáže čo ja priemer) alebo účet bol vymazaný používateľom POF pretože the používateľ zlomil jeden (alebo viac) z the pravidlá.

Môžem preto skryť svoj profil v POF pred určitými používateľmi?

Po výbere možnosti „Upraviť Profil “, v hornej časti stránky vás bude pozrite si riadok textu s textom „Komu skryť svoj profil od ostatných, kliknite sem. “Pokračujte a kliknite na tento odkaz. Toto skryje váš profil a ty bude sa už nezobrazuje vo výsledkoch vyhľadávania ostatných POFusery . Odkryť tvoj profil.

Čo sa stane, keď nahlásite používateľa na POF?

- Vy môcť správa the užívateľ kliknutím Nahlásiť používateľa v spodnej časti svojho profilu.

Odporúča: