Čo je to rozpúšťadlový zvarový spoj?
Čo je to rozpúšťadlový zvarový spoj?

Video: Čo je to rozpúšťadlový zvarový spoj?

Video: Čo je to rozpúšťadlový zvarový spoj?
Video: Tenhle pes je 100-krát nebezpečnější než vlk. Musíte vidět, abyste tomu uvěřili... 2024, Apríl
Anonim

solventný - zvarový spoj . solventný - zvarový spoj . Potrubie kĺb vyrobené nanesením cementu na dva plastové povrchy, ktoré sa majú spojiť. Cement s týmito povrchmi reaguje chemicky, čím sa materiál rozpustí.

Čo je to zváranie rozpúšťadlom?

Zváranie rozpúšťadlom , taktiež známy ako solventný cementovanie resp solventný spájanie, je proces spájania predmetov vyrobených z termoplastických živíc aplikáciou a solventný schopné zmäkčiť povrchy, ktoré sa majú spojiť, a stlačiť zmäkčené povrchy k sebe. Rúry a tvarovky sú navzájom spojené pomocou chemickej fúzie.

Ďalej môžem spájať solventný zvar tak, aby pasoval? Kompresný odpad armatúry . Kompresia odpadového potrubia armatúry sú veľmi užitočné ako oni môcť použiť na pripojenie rozpúšťadlový zvar potrubie do push fit odpadové potrubie. Tu máme dva kusy odpadového potrubia, tieto sú 32 mm, ale jeden je rozpúšťadlový zvar a druhý je push fit . Komu pridať sa toto sme spolu bude používať kompresiu kovanie

Podobne z čoho je vyrobená rúrka na zváranie rozpúšťadlom?

Áno, Push Fit je vyrobené z polypropylénu a Solvent Weld je vyrobené z ABS plastu alebo niekedy z PVC. Oba sú pevné a trvanlivé, ale pri vonkajšom použití by v ideálnom prípade mali oba natrieť ochranným náterom.

Ako dlho vydrží zváranie rozpúšťadlom?

Rozpúšťadlový zvar cement je dosť rýchly, pokiaľ ide o schnutie a začne miznúť takmer okamžite, pričom väčšina variácií výrobcov je vodotesná približne za 10-20 minút. Väčšina bude tiež úplne vyliečená asi za 8 hodín, ale vždy sa odporúča nechať ich 24 hodín pred použitím.

Odporúča: