Hodia sa klince do tehly alebo malty?
Hodia sa klince do tehly alebo malty?

Video: Hodia sa klince do tehly alebo malty?

Video: Hodia sa klince do tehly alebo malty?
Video: Коп по Войне. Первые копатели в Калининграде. Первые клады. Шокирующие Истории от Профессора 2024, Marec
Anonim

Murovacie klince . Použite nechty na podporu ľahkého až stredne ťažkého príslušenstva. Murovacie klince môžu podporovať pásiky, policové konzoly alebo dosky až do hrúbky 1½ palca (38 mm; hrúbky 2 x 4). Sú určené na ukotvenie do malta spoje medzi tehly.

Tiež vedieť, je lepšie vŕtať do tehly alebo malty?

Odporúčame vŕtanie do malta namiesto toho tehla z niekoľkých dôvodov. Vŕtanie priamo do tehla je ťažšie ako vŕtanie do malta a riskuje poškodenie tehla . Je tiež jednoduchšie opraviť malta Ak ty vŕtať na nesprávne miesto alebo sa rozhodnite svoj dekoratívny predmet odstrániť.

Tiež viete, ako pribíjate tehlovú stenu? Vyberte miesto v škárach muriva medzi tehly , nie do skutočného tehla pretože tehla môže prasknúť alebo sa rozbiť. Vyberte vrták do muriva o niečo menší, ako je priemer klinec šachta. Vyvŕtajte otvor do škáry vrtákom na murivo. Položte murivo klinec do vyvŕtaného otvoru.

Jednoducho, prejdú murované klince do tehál?

Murovacie klince sú určené na použitie v tehla , betón a betónové bloky. Šoférovanie klince do muriva vyžaduje viac sily ako riadenie do drevo, takže obyčajné kladivo nemusí byť adekvátne.

Ako vŕtať do tehál bez toho, aby ste ich rozbili?

Môžeš vŕtať diera v a tehla stenu do správnej hĺbky pre vaše hmoždinky a skrutky bez hĺbkovú zastávku tým, že na murivo nanesiete maskovaciu pásku vŕtať trocha. Uchopte záslepku vedľa vŕtať bit a páska ho zaokrúhlia o 5-10 mm dlhšie ako zástrčka.

Odporúča: