Sú modré toaletné tablety zlé pre septické systémy?
Sú modré toaletné tablety zlé pre septické systémy?

Video: Sú modré toaletné tablety zlé pre septické systémy?

Video: Sú modré toaletné tablety zlé pre septické systémy?
Video: Таблетки гипохлорита кальция Septicfit для аэробного заражения 2024, Marec
Anonim

Niektorí odborníci potvrdili, že chlóru je málo bielidlo zabije dobré baktérie vo vašom nádrž . Avšak v marketingu Clorox ® Čistič toaletných mís a ďalšie produkty, o ktorých spoločnosť tvrdí bielidlo je bezpečné použiť v septik systémy.

Sú toaletné tablety týmto spôsobom bezpečné pre septické systémy?

Septický systém Nerobiť: Nepoužívajte tablety do záchodovej nádrže ktoré obsahujú antibakteriálne látky. Nepoužívajte mydlo a saponáty vo veľkých množstvách. Nesplachujte nič, čo sa nerozkladá. Napríklad papierové utierky, hygienické vložky, „splachovacie“utierky a ohorky cigariet.

Okrem vyššie uvedeného, sú automatické toaletné tablety Clorox bezpečné pre septické systémy? Automatická toaleta Clorox Misa Čistiaci tablet čistí a dezodoruje silou bielidlo a zabíja 99,9% domácich baktérií v toaleta, WC miska voda. Na dezinfekciu, čistenie a dezodoráciu jednoducho kvapnite a tabletu v záchodová nádrž a nechať to robiť svoju prácu. The tabletu neškodí septik.

Tiež by ste mali vedieť, či sú modré tablety škodlivé pre toalety?

Všetci sme videli toalety s nepretržitým Modrá voda s láskavým dovolením týchto čistenia nádrží tablety . Tie modré toaletné tablety môžu spôsobiť nielen koróziu častí vo vnútri nádrže, ale sú tiež toxické a uvoľňujú chemikálie do vášho vnútorného vzduchu, ako aj do životného prostredia.

Aké čistiace prostriedky na toaletné misy sú bezpečné pre septické systémy?

Áno. Pri použití podľa pokynov Clorox® Čistič záchodových mís - s Bleach je bezpečné použiť v septické systémy . Bielidlo sa rýchlo rozpadá, väčšinou na soľ a vodu.

Odporúča: