Čo je KYC v kryptomene?
Čo je KYC v kryptomene?

Video: Čo je KYC v kryptomene?

Video: Čo je KYC v kryptomene?
Video: Čo je KYC? | Čo to pre mňa znamená ak obchodujem na KYC účte? 2024, Apríl
Anonim

KYC Správy. Poznajte svojho zákazníka resp KYC je prístup k identifikácii a overovaniu identít zákazníkov podľa podnikateľských subjektov. KYC má svoje výhody, pretože môže pomôcť v boji proti financovaniu terorizmu a praniu špinavých peňazí. Komplikácie v rámci kryptomena - trh môže spomaliť svoj rozvoj.

Čo týmto spôsobom znamená KYC v kryptomenách?

poznať svojho zákazníka

Čo je bankovníctvo KYC okrem vyššie uvedeného? KYC znamená „Spoznajte svojho zákazníka“. Je to proces, ktorým banky získať informácie o totožnosti a adrese zákazníkov. Tento proces to pomáha zaistiť banky ' služby nie sú zneužívané. The KYC postup sa má dokončiť do banky pri otváraní účtov a tiež ich pravidelne aktualizovať.

Následne si možno položiť otázku, aký je rozdiel medzi KYC a AML?

AML je rámec a KYC prístup KYC medzitým je to proces identifikácie a overovania zákazníkov. KYC softvér a nástroje sú funkciami širšieho spektra AML rámec. Je bežné počuť regulačné entity hovoriť o nich AML predpismi, zatiaľ čo predajcovia sa na to častejšie odvolávajú KYC.

Má Bitmex KYC?

Bitmex je inú centralizovanú burzu, ktorá nevyžaduje, aby ste absolvovali AML a KYC za vklad a výbery. Napriek tomu, že ide prevažne o burzu BTC, vy bude nájsť aj niektoré altcoiny ako DASH, Cardano, BitcoinCash, Ethereum, Ethereum Classic atď.

Odporúča: